• Vedrana

MEDITACIJA ZA LAKU NOĆ (video)

Prakticiranje meditacije je izvrstan način da se na trenutak isključite iz svoje stvarnosti i ispraznite um od svakodnevnih briga. U meditaciji jednostavno otplovite u stanje u kojem ne postoje misli koje vas konstantno tište i okupiraju, bez emocionalnih zavrzlama koje vas vode u odluke nepovoljne za vas... i vi se za vrijeme meditacije osjećate pročišćeno i smireno....

Dio tih loših misli, emocija, vjerovanja ponekad ostane iza vas, i kao da ga ostavite u toj ugodnoj praznini koju ste postigli meditacijom. No nerijetko, čim se vratite u stvarnost sve svoje kufere donesete natrag sa sobom... i uplovite u isti mulj, iste situacije i iste odnose kakve ste i ostavili prije meditiranja.

Stoga smatram da je meditiranje u većini slučajeva tek pomoćno oruđe u radu na sebi.

S obzirom na sve veće potrebe za dobrim snom i kvalitetnim odmorom, danas vam predstavljam jedno takvo pomagalo za ugodan san, revitaliziranje i pripremu za nadolazeći dan. Nadam se da će vam pomoći u onom dijelu za koji je i osmišljeno, a to je kvalitetan odmor koji je preduvjet zdravlja i sretnog života.

Vaše reakcije, komentari i podrška su mi smjernica i ohrabrenje za dalje, pa ukoliko vam se sviđa sadržaj, pretplatite se na moj kanal! Svaki feedback je dobrodošao.

(Meditaciju slušajte isključivo u vrijeme opuštanja!)

Uživajte!

Vedrana
20 views0 comments

©2019 by tap2harmony.com        tap2harmony@dr.com    gsm. +385(0)915535152

  • Facebook
  • YouTube