• Vedrana

DIZAJN UMA


Sve što se pojavi u našem umu predstavlja nešto drugo iz našeg uma. Svaka misao, svaka emocija, svaka riječ, svaka reakcija ... sve ono što dolazi od nas, predstavlja nešto drugo, što je već u nama, a da vjerojatno nismo ni svjesni. Nije nužno izravna reprezentacija koju je lako prepoznati, jer naš mozak ponekad obradi nekoliko trauma događaja ili riječi i pretvorio ih u nešto sasvim drugo. Ali još uvijek jedinstveno. Još uvijek dio samo našeg uma i našeg bića. Ne možete reći ni riječ, niti imati neku misao, ili imati reakciju na drugu osobu, a da nije povezano s nečim što se dogodilo prije. Najvjerojatnije u najranijem u djetinjstvu.

Dakle, ako vas ijedna od tih misli, riječi, slika, strahova, panike ili bilo čega, uznemirava, vrijeme je da ih promijenite. Zato što možete. Način da to učinite je da dizajnirate svoj novi um, da promijenite one poznate i nepoznate reference iz kojih dolaze neželjene reakcije.

Najbrži i najdublji način da se to učini jest primjena Faster EFT / Eutaptike. Otpustite sve i svakoga tko više ne služi vašem blagostanju.

Uživajte u životu, jer je svaki dan dragocjen.

Pređite na vedru stranu života!

#um

44 views0 comments

©2019 by tap2harmony.com        tap2harmony@dr.com    gsm. +385(0)915535152

  • Facebook
  • YouTube