• Vedrana

Naša sretna sjećanja


Sretna sjećanja

Dio moje terapije s klijentima odnosi se na njihova sretna sjećanja, trenutke kada su se osjećali lijepo i opušteno, kada su osjećali ugodne emocije u tijelu i bili iskreno sretni.

Do sada u radu nikad nisam naišla ni na koga kome se sretno sjećanje bilo materijalna dobit, kupovanje neke skupe torbice ili cipela, auta ili zlatnog nakita. Gotovo uvijek je to druženje s ljudima koje vole, koji ih nasmijavaju, koji ih prihvaćaju i čine sretnima, bilo da su to sjećanja iz djetinjstva s obitelji, zabave s prijateljima, ribolov s djedom, putovanja s prijateljima ili partnerom, pjevanje s društvom, smijeh i veselje podijeljeno s drugima... dijeljenje zajedničkih interesa i tema, međusobno obogaćivanje znanjem, iskustvom i ljepotom življenja.

Razmjena energije među ljudima je najveći potencijal radosti kojeg imamo. Davanje sebe drugima i primanje drugih sebi... to je vrhunac ljudskog postojanja. Ne postoji veća sreća od te.

I zato zaboravite loše vijesti na televiziji, strah od neuspjeha financijskog ili profesionalnog, zaboravite na strah od onoga što će biti sutra, a još više od onoga što vas je nekad snašlo u prošlosti. Nazovite prijatelje, nazovite drage ljude, obitelj, stare poznanike koje ste na putu prema lažnom uspjehu zaboravili, i pozovite ih na druženje. Torbica i cipele će se pohabati, novac potrošiti, ali sreća koju možete dati i primiti od najvećeg izvora životne energije – ljudi koji vas vole i koje volite, nikada ne nestaje.

Samo s njima ste uvijek na vedroj strani života!

Vedrana


55 views0 comments

©2019 by tap2harmony.com        tap2harmony@dr.com    gsm. +385(0)915535152

  • Facebook
  • YouTube