• Vedrana

Bez Sadržaja


Doživjeli ste traumu koji ne želite podijeli ni s kim. Netko vas je povrijedio ... ili ste možda vi nekog povrijedili i sad se ne možete nositi s time? Koliko god izbjegavate misliti o toj traumi, sjećanja naviru sama od sebe noseći sa sobom osjećaje srama, krivnje, ljutnje... Željeli bi se osloboditi tih strašnih osjećaja koji vas muče, ali ne znate kako, jer trauma je za vas toliko strašna, da je jednostavno niti možete niti želite podijeliti s drugima.

Eutaptika i za to ima rješenje. Na traumama koje klijent ne želi podijeliti s terapeutom radi se tehnika „Bez sadržaja“. U radu se, osim što terapeut ne zna točan sadržaj traume, koriste iste tehnike kao i inače, te se postižu jednako dobri rezultati.

Cilj terapije u Eutaptici nije puki razgovor o traumi i olakšavanje psihičke boli razgovorom ili savjetovanjem. Krajnji cilj je potpuno uklanjanje traume, potpuno oslobođenje od patnje koju nosimo u sebi. Kad se to postigne, osjećaj je neopisiv i neprocjenjiv. Podjednako stoji za one traume koje želimo ili ne želimo izgovoriti.

Pređite na Vedru stranu života!

Vedrana


33 views0 comments

©2019 by tap2harmony.com        tap2harmony@dr.com    gsm. +385(0)915535152

  • Facebook
  • YouTube