O meni

Rođena sam i cijeli život živim u Splitu s izuzetkom 2 godine koje sam provela u NR Kini (Qingdao Ocean University) na stručnom usavršavanju za potrebe magistarskog rada. 

 

Osim stručnog usavršavanja, u Kini sam naučila i kineski jezik te završila seminar o tradicionalnoj kineskoj medicini. U Split sam se vratila krajem 1999.g., a 2001. sam magistrirala na temu toksičnih cvatnji u Jadranu.

Iste godine sa suprugom Dr.Wang-om otvaram Centar kineske medicine, koji i do danas pruža usluge tradicionalne kineske medicine zadovoljnim korisnicima.

Nakon što sam osobno osjetila sve blagodati F-EFT terapija/Eutaptike, 2016. polažem 1.stupanj F-EFT-a, te počinjem i sama raditi s klijentima pružajući im široki spektar savjetovanja i psiholoških usluga kako bi lakše prolazili kroz životne izazove. Već treću godinu neumorno radim sa desetinama klijenata, paralelno polažem 2. stupanj, a trenutno radim na završavanju 3. stupnja F-EFT terapeuta.

Moja uža specijalnost su problemi anksioznosti i svi popratni simptomi, jer sam tijekom rada uvidjela da se njihovim uklanjanjem i čišćenjem, rješavaju i mnogi drugi problemi kod klijenata. 

​​Iako je iza mene dugogodišnje školovanje na polju kemije, rad u laboratoriju, glazbeno obrazovanje i godine pjevanja u zboru HNK, tek je posao F-EFT terapeuta i pružanje psihološke pomoći klijentima, postao moj pravi poziv i moja strast.

©2019 by tap2harmony.com        tap2harmony@dr.com    gsm. +385(0)915535152

  • Facebook
  • YouTube