Zašto odabrati Faster EFT u odnosu na drugi oblik terapije?

Glavni razlog je to što F-EFT/Eutaptika funkcionira kada sve ostalo ne uspije. To je jedini sustav iscjeljivanja koji se može baviti pitanjima koja niti jedan drugi sustav iscjeljivanja uma i tijela ne može.
F-EFT/Eutaptika može ući u korijen problema brže od bilo kojeg drugog oblika terapije i riješiti ga kroz posebno osmišljene tehnike.
Štoviše, Faster EFT je siguran i jednostavan za primjenu, a ipak pruža izvanredne rezultate čak i za teške slučajeve fibromijalgije i drugih bolesti bez poznatih lijekova.
F-EFT/Eutaptika se može koristiti kao alat za samopomoć, bez obzira na dob, spol, vjeru ili etničku pripadnost pojedinca. Može se primijeniti samostalno i kao neposredna pomoć za ubrzavanje učinaka drugih terapijskih procesa.

Moram li vjerovati u F-EFT sustav da bi djelovao na mene?

Budući da F-EFT/Eutaptika radi na principima znanosti, F-EFT/Eutaptika sustav djeluje i daje rezultate čak i ako ne vjerujete u njega. Sustavu Faster EFT-a djeluje unutar zdravog razuma, i ne zahtijeva od vas da vjerujete u ništa što znanost ili opće znanje o svijetu ne dokazuje.

Koliko traje terapija i na koji način se provodi?

Terapija traje oko 2 sata.
Nakon kraćeg razgovora i definiranja problema, pristupa se primjeni tehnika F-EFT/EUTAPTIKA-a kojim se dolazi do željenog rezultata terapije.
Može se raditi osobno ili preko Skype-a.

Koliko terapija treba za vidljive rezultate?

Najiskreniji odgovor bi bio - onoliko koliko treba, a što ovisi najviše o želji klijenta da prihvati promjene. Nadalje, osoba koja je cijeli svoj identitet izgradila na traumatičnim iskustvima, češće treba nešto više vremena za promjenu. S druge strane, kod rješavanja pojedinačnih problema, kao što su npr. fobije ili trenutni stresovi, može dati vidljive rezultate nakon samo jedne terapije. Svakako je preporučljivo odraditi barem 3 seanse za vidljive rezultate

Djeluje li F-EFT/EUTAPTIKA na djecu?

Da! U stvari, što dijete prije nauči F-EFT/Eutaptika, puno lakše će se nositi sa svim životnim izazovima na najbolji mogući način. Faster EFT je jednostavan postupak primjene koji može pomoći osnažiti djecu i pomoći im da prevladaju svoje strahove.​

Jesu li rezultati dobiveni u F-EFT/Eutaptici dugotrajni?

Da, F-EFT/EUTAPTIKA pruža trajne učinke. Emocionalno usredotočene transformacije gotovo uvijek jamče trajanje, a ako se iz bilo kojeg razloga vrate, klijent može primijeniti bilo koju F-EFT tehniku samo-pomoći da prekine proces ponavljanja.
Često ono što se vraća nije niti primarni uzrok problema, već samo njegov dio koji je možda nekoć povezan s primarnom memorijom, pa se na određeni način naknadno pojavi.
Postoji velika vjerojatnost da se tjelesne bolesti s korijenima u emocionalnim problemima tretiraju s trajnim rezultatima.

©2019 by tap2harmony.com        tap2harmony@dr.com    gsm. +385(0)915535152

  • Facebook
  • YouTube